Fricter - Käyttökokemukset

"Olen 44-vuotias perheenäiti ja aktiivinen ryhmäliikkuja. Jalkani tuntuivat kipeiltä, enkä oikein tahtonut pystyä tekemään kaikkia liikkeitä jumpassa. Ystäväni suosituksesta kävin kokeilemassa Fricter-käsittelyä jalkoihini ja sen jälkeen jumppa on sujunut kuin ennenkin ja liikkuvuutenikin on parantunut. Aion käydä jatkossakin Fricter-hoidoissa!"

Nainen 44 vuotta

"Kävelyni on ollut jo kauan kankeaa ja hidasta sekä olen kokenut yleisesti häiritsevää jäykkyyttä liikkumisessani. Fricter-laitteella suoritettiin hoitoja sekä takareisiini että pohkeisiini. Olen ollut hoitoihin erittäin tyytyväinen ja kävelyni on tuntunut huomattavasti kevyemmälle ja kivuttomattomalle. Suosittelen!"

Mies 58 vuotta

"Olen 24-vuotias Superpesis-pelaaja ja minulla oli selkeää kireyttä alaraajoissani. Kiropraktikko käsitteli Fricter-laitteella ja sain huomattavaa apua kireyteen. Hoidon tehokkuus ja nopeus yllätti minut ja eritoten se, miten kivutonta ja miellyttävää käsittely oli. Hieronnan ollessa niin miellyttävää, sitä haluaisi joka päivä! "

Nainen 24 vuotta

"Olen ollut aina aktiivinen liikkuja, mutta nyt pienen tauon jälkeen tehtyäni jalkakyykkyjä menivät etureiteni niin tukkoon, etten pystynyt edes kyykistymään. Hierojani käsitteli Fricter-laitteella etureiteni ja käsittelyn jälkeen jalkani olivat kivuttomat! Kyykistyminen oli vaivatonta ja kivutonta. Fricter-hoidot ovat varmasti osa jatkuvaa lihashuoltoani tästä eteenpäin. Suosittelen lämpimästi kaikille aktiiviliikkujille!"

Mies 42 vuotta

"Olen kärsinyt pitkään selkäkivuista, jotka ajoittain ovat säteilleet myös alaraajoihin. Vaivoihini olen yrittänyt hakea hoitoa monin tavoin, olen käynyt lääkärillä, fysioterapiassa ja useilla hierojilla, saamatta kuitenkaan suurempaa apua. Fricterilä käsittelystä on ollut minulle suuri apu, hoidot ovat olleet tehokkaita ja kipuni ovat huomattavasti helpottuneet. Aion todellakin käydä Fricter-hoidoissa jatkossakin! "

Nainen 32 vuotta

"Pelaan jalkapalloa ammatikseni ja pohkeeni pohkeissani oli jatkuvaa kramppien tunnetta. Alaraajani käsiteltiin Fricter-laitteella ennen viikonlopun sarjapeliä ja lihakseni tuntuivat pelissä todella hyville, eikä ollut krampeista tietoakaan! Aivan mahtava apu minulle ja varmasti muillekin. Fricter-käsittelyt ovat nyt osa jatkuvaa lihashuoltoani."

Mies 21 vuotta

"Kärsin MS-taudista ja kävelyni tahtoo olla vaikeaa, töksähtelevää ja kärsin myös tasapaino-ongelmista. Fricterillä on käsitelty pitkiä selkälihaksiani ja (erittäin) kireitä takareisiäni. Oloni oli hoitojen jälkeen välittömästi parempi ja ennen kaikkea kävelyni tasapainoisempaa. Jatkan varmuudella Fricter-hoidoissa käyntiä säännöllisesti ja kehotan myös muita kokeilemaan!"

Nainen 37 vuotta

"Olen kärsinyt 5 vuoden ajan ympäri kehoani lihaskivuista ja unettomuudesta hyvinkin voimakkaasti. Fysioterapeuttini kehotti kokeilemaan Fricter-hoitoa edes kerran. Suosittelen hoitoja kaikille, koska itse ainakin olen jatkossa vakioasiakas. Ensimmäisen hoitokerran jälkeen en tuntenut minkäänlaisia kipuja ja nukuin 9 tuntia täysin yhtäjaksoisesti. Fricter-hoitojen vietyä kipuni pois, on unenlaatuni todellakin parantunut. Kiitos Fricter!"

Nainen 61 vuotta

"Kärsin hartiakivuista useamman kuukauden. Tavallisesta hieronnasta en ole saanut apua ja jopa kortisoonipiikkiä kokeiltiin. 2 käsittelyä Fricterillä vähensi kipujani jo selvästi sekä huomasin ongelman lähteneen korjaantumaan. Kuukauden hoitojen jälkeen kipuni olivat pois kokonaan. Epätoivon partaalta Fricter pelasti kyllä minut kivuilta, en voi kuin kiittää ja todella suositella kaikille!"

Mies 41 vuotta

"Useamman kuukauden ajan kärsin hartian ja olkalihasten kivuista. En enää voinut nostaa oikein edes käsiäni sivuilta ylös. Kävin Fricter-käsittelyissä kolme kertaa fysioterapeuttini suosituksesta ja se on tuonut minulle todella selvän helpotuksen kipuihin ja käsieni liikeradat ovat taas normaalit. Suosittelen Fricter-hoitoja aivan ehdottomasti!"

Nainen 43 vuotta

Ota yhteyttä